Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesIntroductie
Wat en wie is Bolhub?
Wat en wie is Bolhub?

Welkom bij Bolhub: jouw partner in verkoop op bol

Deze week bijgewerkt

Bij Bolhub begrijpen we als geen ander wat er komt kijken bij het verkopen op marketplaces zoals bol. Bolhub is ontworpen door appiQue, een bedrijf uit Amersfoort met jarenlange ervaring in de e-commerce en fulfillmentbranche. Hierdoor kunnen we je de best mogelijke ondersteuning bieden bij het automatiseren van je verkopen op bol.

Wat kan Bolhub voor jou betekenen?

Automatische factuurcreatie

Met Bolhub hoef je je geen zorgen meer te maken over het handmatig maken van facturen. Onze dienst, FactuurFlow, automatiseert het volledige proces. Je kunt eenvoudig instellen hoe je facturen genummerd moeten worden en wij zorgen ervoor dat elke factuur netjes wordt aangemaakt en voldoet aan de eisen van bol.

Naadloze overgang

Stap je over van een andere facturatiedienst of maak je momenteel handmatig facturen? Bolhub maakt de overgang eenvoudig. Je kunt de nummering van je facturen voortzetten vanaf je huidige reeks en bepalen vanaf welke datum wij de facturen voor je moeten aanmaken. Dit kan maximaal 90 dagen in het verleden en zo ver in de toekomst als je wilt.

BTW-beheer

Bolhub biedt je de mogelijkheid om de juiste BTW-percentages toe te passen op je verkopen in zowel Nederland als België. Hierdoor voldoe je altijd aan de geldende fiscale regels.

Aanpasbare Factuurlayout

Maak je facturen volledig eigen door je logo te uploaden en kleuren te kiezen die passen bij je huisstijl. Onze tool zorgt ervoor dat elke factuur professioneel oogt en voldoet aan de eisen die bol stelt aan de factuurlayout.

Automatische upload naar bol

Je kunt ervoor kiezen om je facturen automatisch naar bol te laten uploaden. Dit zorgt ervoor dat je klanten direct toegang hebben tot hun facturen, wat het aantal klantvragen vermindert en je administratie altijd up-to-date houdt.

Bij Bolhub weten we hoe belangrijk het is om je verkoopadministratie soepel en efficiënt te laten verlopen. Met onze gebruiksvriendelijke tools en diepgaande kennis van de e-commercewereld staan we klaar om je te ondersteunen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek zelf het gemak en de voordelen van Bolhub en vereenvoudig je facturatieproces vandaag nog!

Voor meer informatie en ondersteuning kun je altijd terecht op onze website of contact opnemen met ons supportteam.

Was dit een antwoord op uw vraag?