Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesFactuurFlow
Facturen automatisch uploaden
Facturen automatisch uploaden

Je klanten direct toegang geven tot hun factuur met automatisch uploaden naar bol!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met FactuurFlow heb je naast het gemak van automatisch gegenereerde facturen ook de mogelijkheid om facturen automatisch te laten uploaden naar bol. Zo heb je er helemaal geen omkijken meer naar!


Automatisch uploaden inschakelen

Wanneer de functie voor automatisch uploaden is ingeschakeld, worden alle nieuwe facturen die worden aanmaakt direct automatisch geüpload naar bol. Dit zorgt ervoor dat je klanten direct toegang krijgen tot hun factuur.

Goed om te weten: soms is Bolhub sneller met het genereren en uploaden van een factuur naar bol, dan dat bol jou de notificatiemail kan sturen met het factuurverzoek van de klant. Je kunt in Bolhub controleren of de factuur inmiddels al is geüpload en kunt dus het mailtje van bol veilig archiveren. :)

Automatisch uploaden uitschakelen

Wat gebeurt er als je deze functie uitschakelt?

  • Nieuwe facturen: Vanaf het moment dat je de automatische uploadfunctie uitschakelt, worden nieuwe facturen niet meer automatisch geüpload naar bol. Je hebt dan de mogelijkheid om deze handmatig te uploaden als dat nodig is. Facturen worden natuurlijk nog wel gewoon gegenereerd voor elke verzonden bestelling.

  • Bestaande facturen: Facturen die al gemaakt en geüpload zijn voordat je de functie uitschakelt, blijven ongewijzigd. Ze blijven beschikbaar voor je klanten op bol en voor jou in je administratie.

  • Opnieuw inschakelen: Besluit je later om de automatische uploadfunctie weer in te schakelen? Geen probleem! Vanaf dat moment worden alle nieuwe facturen weer automatisch geüpload naar bol. Facturen die zijn aangemaakt terwijl de functie was uitgeschakeld, worden overigens niet met terugwerkende kracht worden geüpload.

Was dit een antwoord op uw vraag?