Alle collectiesFactuurFlow
Je factuurlayout aanpassen

Een herkenbare look & feel met je eigen logo, kleuren en lettertype.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Pas je facturen aan naar eigen look & feel door je eigen logo te uploaden en kleuren te kiezen die passen bij je huisstijl. FactuurFlow zorgt er zelf voor dat elke factuur voldoet aan de eisen die bol aan facturen stelt.

Logo

Upload je logo en we gebruiken deze vervolgens op je facturen. Bolhub ondersteunt zowel PNG- als JPG-bestanden tot een maximum van 1MB. Is je logobestand groter dan 1MB? Comprimeer deze dan eenvoudig met online tools zoals iloveimg. Liever geen logo meer op je factuur? Klik dan op 'Verwijder'.

Vervang je een bestaand logo? Eerder gegenereerde facturen behouden het vorige logo. Alle nieuw gegenereerde facturen krijgen de nieuwe versie.

Steunkleur

Kies één van de voorgedefinieerde kleuren als steunkleur voor op je factuur uit de kleurenwaaier. Heb je al een logo geüpload? Dan bieden we ook een aantal kleursuggesties aan op basis van de kleuren uit jouw logo.

Wil je de kleur helemaal finetunen? Je kunt ook een eigen kleur kiezen door hiervan de hexadecimale representatie van op te geven.

Lettertype

We bieden een zevental lettertypes aan die je kunt gebruiken voor op je factuur. Kies het lettertype dat het beste past bij jouw huisstijl.

Footer teksten

Je kunt optioneel de tekst onderaan de factuur aanpassen. Geef je geen eigen tekst op, dan tonen we de standaardtekst:

Voorbeeldweergave

Wil je zien hoe het lettertype, logo en steunkleur eruit zien op je factuur? Klik dan na het opslaan van je gekozen lettertype rechtsboven op "Bekijk voorbeeld PDF". Je krijgt dan een PDF-bestand als download aangeboden waarin je je wijzigingen op je factuurlayout kunt bekijken.