Account aanmaken

Bolhub-account aanmaken: voer je gegevens in en koppel je bol-account.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt je aangemeld voor Bolhub en gaat nu je account opzetten. We nemen je mee door het aanmeldproces.

Nadat je je voornaam, achternaam en e-mailadres hebt opgegeven voer je ook een wachtwoord in waarmee je voortaan kunt inloggen bij Bolhub.

E-mailadres verifiëren

We controleren nu of je e-mailadres klopt. Dit doen we door je een activatiemail te sturen waarmee je je e-mailadres dient te bevestigen. Klik op de link in de e-mail, of kopieer/plak de code uit de email en vul deze in op de verificatiepagina:

Bedrijfs- en winkelgegevens

Vul vervolgens je bedrijfsnaam in waaronder je op bol verkoopt. We tonen nu enkele zoekresultaten die matchen met de door jou ingevulde bedrijfsnaam. Klik de juiste match aan en we vullen vast wat gegevens voor je in die we bij KvK hebben opgevraagd. Staat jouw bedrijf er niet bij? Vul je gegevens dan handmatig in.

Daarna hebben we een BTW-nummer en e-mailadres van je nodig. Ook deze gegevens gebruiken we alleen voor onze eigen administratie.

Je gaat nu je eerste 'Winkel' aanmaken in Bolhub. De winkel omvat behalve de handelsnaam waarmee je op bol verkoopt, ook gegevens als een adres en contactgegevens. Deze gegevens gebruiken we op de facturen die we naar bol uploaden. Wil je geen e-mailadres of telefoonnummer op je facturen laten zien? Laat deze twee velden dan leeg.

Koppeling

De laatste stap in het aanmeldproces is het opzetten van de koppeling met je bol-account via de bol-API. Lees daarover meer in dit artikel.

Je account is nu geactiveerd en Bolhub haalt vast alle benodigde informatie op bij bol om aan de slag te gaan. Welkom bij Bolhub!