Naar de hoofdinhoud
Abonnement en facturen

Alles over je gratis proefperiode, klant worden en abonnementsvormen bij Bolhub

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Proefperiode en klant worden bij Bolhub

Wanneer je je aanmeldt bij Bolhub, start automatisch een kosteloze proefperiode van 30 dagen. Tijdens deze periode kun je alle functies van Bolhub gratis uitproberen om te zien of het bij jouw verkoopproces past. Dit geeft je de ruimte om Bolhub uitgebreid te testen zonder verplichtingen.

Overstappen naar een betaald abonnement

Ben je tevreden en wil je klant worden? Om je abonnement te activeren, vragen we je een betaling van slechts 1 cent. Dit bedrag ontvang je binnen drie werkdagen automatisch terug. De betaling dient alleen om je bankrekening te verifiëren, zodat we hierop achteraf elke maand je abonnementskosten kunnen incasseren. De incasso start pas na de proefperiode van 30 dagen. Dat vinden we wel zo eerlijk!

Bolhub-abonnementen

Bolhub biedt vier verschillende abonnementsvormen, afgestemd op het aantal bestellingen dat je per maand importeert:

Start: tot 250 bestellingen voor €9 per maand

Plus: tot 1000 bestellingen voor €19 per maand

Pro: tot 2500 bestellingen voor €29 per maand

Unlimited: onbeperkt aantal bestellingen voor €49 per maand

Het aantal bestellingen is gebaseerd op het totaal van al je winkels die op Bolhub zijn aangesloten. Het toevoegen van extra winkels is kosteloos en hun bestellingen worden automatisch bij het totaal opgeteld.

Maandelijkse kosten en abonnementsverdeling

Je abonnement wordt maandelijks automatisch bepaald op basis van het aantal bestellingen in die periode. Zo betaal je nooit meer dan nodig. Als je bijvoorbeeld op 15 augustus klant wordt, dan loopt je abonnement van 15 augustus tot 15 september, en betaal je aan het einde van die periode voor het abonnement dat past bij je gebruik.

Wil je weten wat je aan abonnementskosten kunt verwachten aan het einde van de huidige periode? Op de pagina ‘Abonnement & facturen’ vind je een schatting van het aantal te verwerken bestellingen, gebaseerd op historische data. Zo krijg je een goed idee in welk abonnement je zult uitkomen.

Bolhub zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt, zonder verrassingen!

Was dit een antwoord op uw vraag?