Wachtwoord wijzigen

Lees hier hoe je je wachtwoord voor Bolhub kunt wijzigen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je je wachtwoord wijzigen, klik dan op "Mijn profiel" links in het menu en vervolgens op "Wijzigen" om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

We vragen je eerst om je huidige wachtwoord op te geven, en daarna je nieuwe wachtwoord in te stellen.

Je wachtwoord dient te bestaan uit minimaal 8 karakters, minimaal één symbool, één nummer en een mix van hoofd- en kleine letters.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je huidige wachtwoord vergeten? Geen probleem! Log dan uit via de knop "Uitloggen" links in het menu en klik op de inlogpagina op de link "Wachtwoord vergeten?". Geef je e-mailadres op en we sturen je een e-mail met daarin een wachtwoord-resetlink waarna je direct een nieuw wachtwoord kunt instellen.